Pomeranski spic

Pomeranski špic cena – najpovoljnija u Srbiji

Cena Pomeranaca je jedna od bitnih stavki pri nabavci psa. Dok su ljubitelji pomeranskog špica upoznati sa visinom cene ovog psa, oni koji tek razmišljaju o nabavci Pomeranca, mogu da budu iznenađeni cenom.

tucker.the_.pom_

Cena Pomeranskog špica je malo veća u odnosu na ostale rase jer ženka ošteni jedno do dva šteneta. Osim toga, na visinu cene dodatno utiče i velika i stalno rastuća tražnja za Pomerancima. Kvalitetnih Pomeranaca i proverenih odgajivača je malo, tako da njihova cena godinama ne opada i reč je o skupim psima.

maxresdefault (2)

Ipak, pre nego što kupite Pomeranca proverite da li poseduje sve neophodne papire. Nije preporučljivo kupovati psa bez papira.

Na našim stranicama naći ćete mnoštvo važnih informacija o rasi i zanimljivosti o Pomerancima. Kod nas cena Pomeranaca zavisi od pedigrea (ocena, titula i porekla roditelja), kao i od kvaliteta samog šteneta. Tako da postoji raspon cena u kome će ljubitelji rase sigurno pronaći Pomeranca prema svojim mogućnostima. Osim toga, kao poznavaoci rase, stojimo vam na raspolaganju i nakon kupovine šteneta.

funny-pomeranian-toys-pics